Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
22.990 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 22%
A bájos, vidám színvilágú, puha tapintású és mosható Fairy Tale gyerekszőnyegek bármely generáció szívét azonnal elvarázsolják.
Gyártó: Obsession

myFairy Tale 640 Ice Fairy Gyerekszőnyeg 130x180 cm

22.990 Ft
17.990 Ft
Kedvezmény: 22%
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A hőfestéssel készült színes, karakteres mintázatú, mosható gyerekszőnyegek a széles mintakínálatnak köszönhetően bármely gyerekszobába illeszkednek, egyedivé varázsolva gyermekeink lakóterét.

Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyege szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosítására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  A felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyeljen arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használja a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. Fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használjon, a foltot itassa fel és soha ne dörzsölje szét! Ezt az eljárást addig ismételje, amíg a szennyeződés eltűnik. Tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezzen próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győzödjön meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezelje. A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szőnyeg mosógépben 30 fokon mosható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére