Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szolgáltatás

Tanácsadás, lakberendezéssel egybekötött tanácsadás- üzletünkben

Bemutatótermünk különlegessége, hogy nálunk mindent egy helyen találsz: tapéta, padlóburkolat, textil, bútorok és dekoráció… így egy helyen tudod összeválogatni, amire szükséged lehet, nem szükséges üzletről-üzletre járni és találgatni telefonos képekből, vajon a rendelt áru összepasszol-e.

A termékeink mellett belsőépítész és lakberendező segítségét is nyújtjuk mindehhez, amennyiben tanácstalan vagy. Ha az elképzelés vagy az irányvonal megvan, de nem tudod, mi lenne a megfelelő, keress minket elérhetőségeink egyikén, foglalj időpontot és egy kávé mellett átbeszéljük, hogyan lehet megvalósítani a valóságban az ötleteidet. 

Helyszíni tanácsadás és felmérés

Ha nincs lehetőséged eljönni bemutatótermünkbe, a bemutatótermet visszük Hozzád. Előzetes egyeztetés során felmérjük, milyen termékek érdekelnek, mik az elképzeléseid, majd ezen a nyomvonalon haladva magunkhoz vesszük a Te elképzelésednek megfelelő mintasálakat, fogásmintákat, és elvisszük őket otthonodba.

Ha már az ötlet megszületett, az anyagokat kiválasztottad, de nem vagy teljesen biztos benne, mi-merre-hány méter, mi méretet veszünk helyetted. Tapasztalt szakembereink már tudják, hogy pontosan miből-mihez-mennyire van szükség, így biztosan elkerülhető, hogy "túl rövid”, "túl hosszú”, "csak kicsit ferde”…  smiley

Függöny felrakás

A legjobbakon is kifog néha, de bízd ránk nyugodtan, majd mi bosszankodunk rajta.  smiley

Amennyiben a függönyt tőlünk rendelted, nagyon szívesen feltesszük Neked, ehhez minden szükséges eszközt is viszünk magunkkal. Beigazítjuk, kigőzöljük, így Neked elég figyelemmel kísérni, ahogy a létra tetején egyensúlyozva a helyére kerül a választott textiled.

Függönymosás

Hogyha vásárolt függönyödet még nem cserélnéd le, de már ráférne egy alapos tisztítás, keress minket és elintézzük helyetted.

Lehetőség van egyénileg behozni üzletünkbe, majd miután kitisztították és kivasalták, jöhetsz is érte.

Ezen felül választhatod a „Túl-elfoglalt-vagyok-magam-intézni” csomagot, amely tartalmazza, hogy kimegyünk érte, leszedjük, majd miután kész házhoz visszük és feltesszük helyetted.  wink

Irodák újragondolása, irodaházak árnyékolása

Nagyon fontos az otthonunk mellett, hogy a munkahelyünkön is jól érezzük magunkat, hiszen napjaink nagy részét ott töltjük. Egy igényes munkakörnyezet azon kívül, hogy esztétikailag rendezett, serkentő, motiváló és gondolatébresztő is egyben. Nem kellenek brit tudósok kutatásai ahhoz, hogy tudjuk, szép környezetre szükség van egy kellemes és inspiráló légkör megteremtéséhez.

Ebben tudunk segítséget nyújtani: akár új burkolattal, akár új tapétával, dekorációval, vagy új függönnyel dobnád fel a megszokott irodát, keress minket bizalommal és megalkotjuk számotokra a megfelelő élet-és munkateret.

Irodaházak árnyékolásában is szívesen segítünk: szalagfüggönyözési megoldásainkat keresd szakértőinknél.

Szálloda/Hotel/Apartmanlakások frissítése, tervezése

Legyen szó hotelről vagy magánlakásról, teljesen más strapabírással rendelkező burkolatot, textileket és anyagokat szükséges választani egy szálláshelyet üzemeltető létesítménybe, hiszen a napi szintű takarítást és jövés-menést lehet segíteni és könnyíteni a megfelelő termékekkel.

Tapasztalt csapatunk segít egyedi szőnyegek és modulszőnyegek tervezésében, különleges tapéták és textilanyagok kiválasztásában, hogy szállóvendégeid számára nem csak pihentető, de szemet gyönyörködtető élmény lehessen az ott-tartózkodás.

Szerelés

Ha tőlünk vásároltad a karnist, árnyékolót, rolót… stb. (ez mindenképp fontos, mert csak így tudjuk garantálni munkákra a mérethelyességet- felmérés után!), így szívesen levesszük a szerelés terhét a válladról. Szakembereink az általad megadott időpontban kimennek minden szükséges eszközzel, felszerelik a kért terméket, majd rendet és tisztaságot hagyva maguk után hagyják, hogy élvezhesd az otthonod új megjelenését.

Varrás

Azt gondolnánk, egy függöny elkészül annyival, hogy kiválasztjuk a textilt hozzá? Messzebb sem lehetnénk a valóságtól. Hiszen nem mindegy, milyen a ráncoló, nem mindegy, hogy van beszegve, és az sem mindegy, hova és hogyan lehet megfelelően feltenni. Sok-sok kérdésre millió válasz- mi szívesen megoldjuk helyetted mindezt. Így Neked tényleg csak a textil kiválasztása marad. 


Nincs megjeleníthető termék.

Keresés