Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

  1. Online bankkártyával: Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül.
  2. Előre átutalással: Felhasználó a megrendelt termékek szállítási és egyéb szolgáltatási díjakkal növelt árát 3 napon belül, azok kiszállítását, illetve átvételét megelőzően köteles megfizetni Szolgáltató OTP Banknál 11704021-21450266-00000000 számú bankszámlára banki átutalással vagy bankfiókbeli befizetéssel. Az összeg Szolgáltató bankszámláján történő jóváírását követően Felhasználó jogosult a termék(ek) általa meghatározott módon történő átvételére.
  3. Fizetés utánvétellel: Bruttó 30.000 Ft végösszegig lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor. Utánvétes fizetési mód választása esetén bruttó 2.990 Ft költség kerül kiszámlázásra, amely költség magában foglalja az utánvét átvételével, őrzésével, adminisztrációjával kapcsolatos költségeket, valamint a banki feladás költségét.
  4. Készpénz fizetés: Személyes átvétel esetén a Szolgáltató üzlethelységében történő átvételkor van erre lehetőség, amennyiben Szolgáltató az adott termék esetében ezt a lehetőséget felajánlotta. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén Felhasználó a Szolgáltató üzlethelységeiben (H-1139 Budapest, Lomb utca 31/b. és H-5600 Békéscsaba, Gyóni Géza utca 17.) fizeti meg a termék vételárát készpénzben. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. Készpénzes fizetési mód választása esetén bruttó 795 Ft költség kerül kiszámlázásra, amely költség magában foglalja a készpénz átvételével, őrzésével kapcsolatos költségeket, valamint a banki feladás költségét.

 

Szállítási költség:

* Kiscsomagok - GLS futárszolgálattal szállítva:

* Az általános szállítási költségeink max. 32kg csomagsúlyig és maximálisan 200cm hosszú=magas csomagokra érvényesek.

A szállítási költség 30.000 Ft alatt 1.290 Ft. 30.000 Ft feletti szállítási érték esetén áruházunk magára vállalja a szállítási költséget.

* A fentiektől eltérő súlyú és méretű csomagokra külön egyedi ajánlatot teszünk.

 

 

Budapest, 2020. október 20. 

Keresés