Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.990 Ft
Menny.:db
 Egyedi grafikájú, vidám hangulatú ÖKO-TEX minősítéssel rendelkező gyerekszőnyeg. Mosható,  csúszásgátló hátoldallal.
Gyártó: Obsession
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. augusztus 02.
Szállítási díj: 990 Ft

myGreta 608 gyerekszőnyeg 115x170 cm

Méret
115x170 cm
29.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Figyelem! A monitorok egyedi beállításai miatt a színek megjelenése eltérhet a termék valóságos színétől.

A szőnyegeknél megadott méretek és a valóságos méret kismértékben eltérhet egymástól.

Gyártástechnológiai okokból gépi gyártás esetén a feltüntetett mérettől való 3% eltérés, kézzel készült termékek esetén 5%, amely méreteltérés nem képez reklamációs alapot.

Forma téglalap
Mosható igen (használati útmutató szerint)
Rojtdíszítés Igen
Gyártási mód gépi szövésű
Szín Púder

Tisztítási és kezelési útmutató

Szőnyeged szépségének megőrzése és hosszú élettartamának biztosítására a napi illetve a folyamatos porszívózás elengedhetetlen.  A felületi szennyeződések (porszemcsék vagy állatszőrök) könnyen eltávolíthatóak így, mindaddig míg mélyen be nem ágyazódnak az szőnyeg szövetébe. Ügyelj arra, hogy a szőnyeg porszívózása során ne használd a porszívó kefés kiegészítő fejét, mert az a szálakat károsíthatja. A hosszú szálú szőnyegeket rendszeresen ki kell rázni, hogy a szennyeződések ne ülepedjenek le a szálak tövéhez..

Nagyon fontos, hogy a szőnyeget azonnal a szennyeződését követően kezelésbe vegyük. A tisztítás során mindig fehér, tiszta pamut kendőt használj, a foltot itasd fel és soha ne dörzsöld szét! Ezt az eljárást addig ismételd, amíg a szennyeződés eltűnik. Sose használj sok vizet a tisztításkor, a túlzott vízhasználat a szőnyeg deformálódását és vízfoltok kialakulását okozza.

A tisztítás megkezdése előtt minden esetben végezz próbatisztítást a szőnyeg kevésbé feltűnő részén és győződj meg a választott módszer helyességéről, mert egyes szőnyegek elszíneződhetnek vagy kifakulhatnak. A foltokat minden esetben kívülről, a folt peremétől befelé a folt középpontja felé haladva kezeld.

A szintetikus szálú szőnyegek nagyon ellenállnak a szennyeződésnek és könnyen tisztíthatók. Ezen tulajdonság okán a háztartásban bárhol használhatók. A szintetikus szálakból készült szőnyegeket nem szabad mosógépben mosni, mert a túl sok víz filcesedést okozhat. A szintetikus szálú szőnyegek nem tolerálják a közvetlen hőhatást sem.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére