Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Referenciák

 

Egyedi párnakollekciók készítése

Segítünk összehangolni a lakásban található színeket, mintákat, anyagokat melyek segítségével egyedi, összeillő párnakollekciók tervezését és elkészítését vállaljuk.


 

Klasszikus stílusú nagypolgári lakás függönyözése

Egy II. kerületi, nagy belmagasságú lakás függönyözését készítettük el, köpli anyagú fényeteresztővel és fényes, szatén hatású dekorokkal, karnistakaróval.
 

Barokk eklektika

Különleges kombinációk egy barokk elemekkel rendelkező lakásban. Megrendelőinknek segítettünk a szőnyeg, függöny, tapéta, fali dekorációk, kárpit anyagok és egyéb kiegészítők kiválasztásában is.

Örömmel segítettünk a gyönyörű meglévő fotelek, leülők és előszoba fal átkárpitozásában is, valamint az egyedi méretű és formájú Miroo szőnyegek megtervezésében is. 


 

 

Napsütötte lakás szőnyegei és textiljei

Megrendelőink veszprémi házukba keresték szőnyegeiket és könnyed függönyeiket, melyek összhangot és otthonosságot teremtenek. Így esett a választásuk a Katherine Carnaby Chrome Silver szőnyegre és a K-D Roma fehér fényáteresztő függönyre.


 

Római roló az étkezőben

Hévizi ügyfeleink szerettek bele a római roló szerkezetbe, melyet általuk választott fényáteresztő anyagból készítettünk el nekik a lakás több nyílászárójára. A kép készítésekor épp költözés előtt voltak, így még egyedül várta a ház új lakóit.


   

Visszafogottan színes hálószoba

Budapesti otthonuk építésének végéhez közeledve választották ki vásárlóink a függönyeiket és karnisaikat, melyeket a beköltözés előtti napokban raktunk fel nekik. Így már az első, új otthonukban töltött napon otthonosnak, barátságosnak érezhették a hálószobájukat is.


 

Egy romantikus "lánykaszoba"

Határozott fiatal hölgy találta meg nálunk a szobája hangulatát meghatározó tapétát.


 

Az oldal tetejére