Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Téma jellemzők

Mobile first

A téma megalkotása során elsődleges fókuszt élvezett, hogy az okostelefonok kijelzőjén legalább olyan látványos és jól használható legyen, mint egy laptopon vagy asztali monitoron.

100% reszponzív

A téma teljes mértékben reszponzív, így nem okoz gondot a különböző eszközökön történő megjelenés, legyen az egy 4K monitor vagy egy iPad kijelzője.

Látványos főoldali slider

A téma egyik fő jellegzetessége a főoldali hero section, mely asztali és mobil eszközökön egyaránt vonzza a tekintetet.

Villámgyors betöltődés

Az Amsterdam témával az áruház sebessége is szintet lép. Tovább növeltük a gyorsaság és használhatóság mutatókat a legmagasabb konverziós ráta elérése érdekében.

További előnyök

 • Megújult kereső
  A kategória sávban elhelyezett kereső megjelenését is megújítottuk annak érdekében, hogy a gördülékeny animációjával passzoljon az Amsterdam témához.
 • Betűkészlet
  A téma a Google egyik széles körben elterjedt, gyorsan betöltődő betűkészletét alkalmazza.
 • Széles körű böngésző támogatás
  Az Amsterdam témával áruháza minden népszerű böngészőben tökéletesen jelenik meg, legyen az Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Apple Safari vagy Opera.
 • Tiszta kódstruktúra
  Az Amsterdam témát úgy alkottuk meg az alapoktól, hogy könnyen módosítható legyen annak felépítése. Sablon fájl szerkesztőnk segítségével a megjelenésének csak a képzelet szab határt.
 • Style guide
  A stílus útmutatóban megtaláljuk a legfontosabb arculati elemeket, melyeket később felhasználhatunk landoló és egyéb oldalainkon.
 • Mobile first
  Mint a vásárlók. Az Amsterdam téma - gyors és hüvelykujj-barát kialakításának köszönhetően - a legjobb vásárlási élményt nyújtja.
Az oldal tetejére